Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Χρήστος Τσελεπίδης” είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες για την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου κοινωνικού ιατρείου και κοινωνικού φαρμακείου στο Ωραιόκαστρο. Η αποστολή τους είναι αμιγώς κοινωνική και απευθύνεται σε ανέργους, ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας των οποίων η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας είναι δύσκολη.
Η λειτουργία του ιατρείου  θα είναι καθημερινή και θα διαμορφώνεται ανάλογα με την ειδικότητα των ειδικών εθελοντών ιατρών. Από Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής :

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ



2μμ – 3μμ
12μμ – 1μμ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ


5μμ – 6μμ


ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ


10πμ - 12μμ


ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ



2μμ – 3μμ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ


11πμ - 12μμ


ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ

2μμ – 3μμ



ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

9πμ -10πμ



ΩΡΛ

11πμ – 12μμ




Η στήριξη και ενεργοποίηση όλων είναι η κινητήριος δύναμη στο να λειτουργήσουν αποτελεσματικά οι δομές τόσο του κοινωνικού ιατρείου όσο και του κοινωνικού φαρμακείου. 

Με εκτίμηση

Το  ΔΣ                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.