Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ: Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής

Οι προπονήσεις ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και ολοκληρώνονται τέλη Ιουνίου.(Το παιδικό τμήμα διανύει ήδη την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας )

Εγγραφές μπορούν να γίνουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κάθε αθλητής μπορεί να κάνει 3 δοκιμαστικές προπονήσεις πριν την εγγραφή του στην ακαδημία.
· Κατά την εγγραφή οι αθλητές με έτη γέννησης 2000 και 2001 πρέπει να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση και ληξιαρχική πράξη γέννησης με φωτογραφία θεωρημένη από τον δήμο ή από Κ.Ε.Π.
· Η ετήσια συνδρομή είναι 150 ευρώ το χρόνο (15 ευρώ τον μήνα), ενώ για τα αδέρφια 5 ευρώ το μήνα για το κάθε παιδί. H εγγραφή είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια της σεζόν.
· Σε περίπτωση διακοπής της φοίτησης η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει άμεσα στην γραμματεία.
· Σε περίπτωση συνεχόμενων απουσιών ενός παιδιού από τις προπονήσεις, τα δίδακτρα θα καταβάλονται κανονικά, εκτός της περίπτωσης σοβαρού προβλήματος υγείας του παιδιού.
· Τα παιδιά της ακαδημίας είναι υποχρεωμένα να φορούν τον ρουχισμό της lotto που παρέχεται από την ακαδημία με μικρό οικονομικό κόστος (50 ευρω) .
· Η ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων, το πρόγραμμα των αγώνων και γενικά για όλα τα νέα της ακαδημίας θα γίνεται από το blog της ακαδημίας http://doksadrymou.blogspot.gr
Με εκτίμηση,



Βάσια Χατζηπάραδείση -Χατζηπέτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.