Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Το Galaxy Design Hotel στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε από την Tripadvisor

Το βραβείο δίνεται με βάση τις εμπειρίες και τις βαθμολογίες των πελατών του ξενοδοχείου που χρησιμοποιούν το Τripadvisor
30 Ιουλ 2014 - 14:46

Το Galaxy Design Hotel στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε από την Tripadvisor, την κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο με πάνω από 8,5 εκατ. χρηστών ημερησίως ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία για το 2014 με τη διάκριση Tripadvisor Certificate of Excellence.



Το βραβείο αυτό δίνεται με βάση τις εμπειρίες και τις βαθμολογίες των πελατών του ξενοδοχείου που χρησιμοποιούν το Τripadvisor.

Το ξενοδοχείο Galaxy Design Hotel στο Ωραιόκαστρο / Θεσσαλονίκης, είναι ένα από τα καλύτερα, πολυτελέστερα και οικονομικότερα ξενοδοχεία στην Ωραιόκαστρο. Το ξενοδοχείο Galaxy Design προσφέρει 31 άνετα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο έχει την δική του διακόσμηση και αισθητική. Η άνεση και η πολυτέλεια κάνουν την διαμονή του επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.