Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

"Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση": Καλούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, την απερχόμενη διοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών, αφήνοντας πίσω συμπεριφορές ανεύθυνες και προκλητικές.

Στο έλεος της εγκατάλειψης ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Το τελευταίο διάστημα ο δήμος μας βιώνει εικόνες πραγματικής εγκατάλειψης και ντροπής. Σωροί σκουπιδιών και στις τρεις δημοτικές ενότητες δείχνουν μία εικόνα που δεν ταιριάζει με κανένα τρόπο σε έναν ανεπτυγμένο δήμο. Εστίες μόλυνσης κυριαρχούν σε κάθε δρόμο και σε κάθε γειτονιά. Κάτοικοι όλων των περιοχών αισθάνονται παραμελημένοι και έφτασαν στο σημείο να δώσουν λύση στο πρόβλημα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Επιπλέον λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, η ηλεκτροδότηση σε ορισμένες περιοχές του διευρυμένου δήμου, και ειδικότερα στην περιοχή της Μυγδονίας, είναι ελλιπής. Οι δημότες αγοράζουν οι ίδιοι τους λαμπτήρες και τους αντικαθιστούν μιας και οι υπηρεσίες του δήμου είναι ανύπαρκτες.


Και όλα αυτά επειδή η απερχόμενη διοίκηση συμπεριφέρεται σαν να τελείωσε η θητεία της την 26η Μαΐου αφήνοντας τα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν τους πολίτες ουσιαστικά στο κενό, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την απαξίωση της ακόμα και σε αυτούς που την επέλεξαν με την ψήφο τους. Καλούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, την απερχόμενη διοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει λύση, αφήνοντας πίσω συμπεριφορές ανεύθυνες και προκλητικές.

Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.