Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση της παράταξης «Αλληλεγγύη-Ανατροπή» για την μη αποκομιδή σκουπιδιών στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Παράπονα και καταγγελίες φθάνουν καθημερινά σε μέλη της ΔΚΠΩ «Αλληλεγγύη-Ανατροπή», καθώς και στη γραμματεία της Κίνησης, σχετικά με την προβληματική αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων. Ειδικά τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και πολλοί κάδοι έχουν ξεχειλίσει αποτελώντας εστία μόλυνσης σε όλο το Δήμο Ωραιοκάστρου. Πολίτες μας καταγγέλλουν ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό για τη σωστή αποκομιδή και τους παρέπεμψαν στους αρμόδιους Αντιδημάρχους, οι οποίοι δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα, αποφεύγοντας τους ίδιους τους πολίτες.
 Η κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι έληξαν οι συμβάσεις πολλών εργαζομένων στην καθαριότητα, ενώ η διοίκηση του Δήμου δεν προνόησε ώστε να καλύψει τα όποια κενά. Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το συμπέρασμα ήταν ότι η απερχόμενη διοίκηση θα προκηρύξει τις θέσεις, αλλά δεν θα προλάβει να κάνει τις προσλήψεις, οι οποίες προφανώς θα γίνουν από την επόμενη διοίκηση. Και έτσι έμειναν όλοι ικανοποιημένοι…
Εμείς, σαν «Αλληλεγγύη-Ανατροπή», διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε  την ολιγωρία στην εκκίνηση των διαδικασιών ώστε να εξασφαλιστεί η  απρόσκοπτη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας.


ΔΚΠΩ «Αλληλεγγύη-Ανατροπή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.