Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Απάντηση Αστέριου Γαβότση στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Σαραμάντο.

Απάντηση στην επιστολή του απερχόμενου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Σαραμάντου απέστειλε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Αστέριος Γαβότσης. Με την επιστολή του ο κ. Σαραμάντος τον ενημέρωνε ότι για την υποβολή των προτάσεων του δήμου Ωραιοκάστρου στην ΚΕΔΕ, για το σχεδιασμό του β΄ κύκλου του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα» δεν είναι αναγκαία η σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου, κάτι το οποίο είχε ζητήσει ο κ. Γαβότσης προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά το σώμα.

Η απάντηση της απερχόμενης δημοτικής αρχής ήταν ο κ. Γαβότσης να αποστείλει τις δικές του προτάσεις, οι οποίες θα υπογραφούν από την απερχόμενη διοίκηση και θα διαβιβαστούν στην ΚΕΔΕ.

Σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος με επιστολή του προς τον απερχόμενο δήμαρχο τον ενημερώνει πως η συμπλήρωση του πίνακα σχετικά με την καταγραφή αναγκών σε θέσεις εργασίας στο δήμο, δεν είναι της αρμοδιότητάς του εφόσον δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία.
«Μέχρι τη λήξη της θητείας σας, η ενημέρωση από τις υπηρεσίες του δήμου και ο προγραμματισμός για τις ανάγκες σε προσωπικό, είναι δική σας ευθύνη. Έχετε την υποχρέωση να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων μας, για την καλή και ομαλή λειτουργία του δήμου», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης.


Γραφείο Τύπου



Η επιστολή 

Ωραιόκαστρο 8/6/2014

ΠΡΟΣ
κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟ


Σχετ. Το υπ.αριθ.πρωτ. 16.874/06-06-2014

Σε συνέχεια της παραπάνω επιστολής σας, σας ενημερώνω πως η συμπλήρωση του πίνακα σχετικά με την καταγραφή αναγκών σε θέσεις εργασίας στο δήμο, δεν είναι της αρμοδιότητάς μου εφόσον δεν έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία.
Μέχρι τη λήξη της θητείας σας, η ενημέρωση από τις υπηρεσίες του δήμου και ο προγραμματισμός για τις ανάγκες σε προσωπικό, είναι δικής σας ευθύνης. Έχετε την υποχρέωση να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων μας, για την καλή λειτουργία του δήμου.

Με εκτίμηση

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ

Κοινοπ. κα Μαρία Συμεωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.