Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στη Λητή απο τα φροντιστήρια "ΠΟΛΥΓΩΝΟ"

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου, που διοργάνωσαν τα Φροντιστήρια "ΠΟΛΥΓΩΝΟ" στον πολυχώρο ΑΓΝΟ (Δημοτική Βιβλιοθήκη) Λητής την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, στις 20:30 μ.μ. σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό EMPLOY και προσκεκλημένο ομιλητή τον σύμβουλο σταδιοδρομίας και υποψήφιο δρ. Κωνσταντίνο Κότιο.

Τα Φροντιστήριά μας, πάντα κοντά στους μαθητές και στους γονείς, πήραν την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της ημερίδας με σκοπό την καλύτερη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου και την αποφυγή λαθών ή παρεξηγήσεων.

Έτσι, στην ημερίδα δόθηκε η αφορμή οι μαθητές και οι γονείς να ενημερωθούν για τις επικείμενες αλλαγές στην εκπαίδευση, το σχέδιο ΑΘΗΝΑ, τις σχολές και τα τμήματα του μηχανογραφικού, τις επαγγελματικές προοπτικές και τα εργασιακά δικαιώματα και να διασαφηνίσουν πολλές απορίες και σκοτεινά σημεία του μηχανογραφικού δελτίου.

Ευχαριστούμε ολόθερμα τους γονείς και τους μαθητές για την αθρόα προσέλευσή τους, καθώς και τον Δήμο Ωραιοκάστρου και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λητής για την βοήθειά του στην υλικοτεχνική υποδομή.

Φροντιστήρια ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.