Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Η τελετή λήξης των τμημάτων της ΝΊΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 18-6-2014
ΔΕΛΤΙΟ        ΤΥΠΟΥ
                       Στιγμές ευχάριστες, γιορτινές και οικογενειακές έζησαν για άλλη μια χρονιά όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή λήξης των τμημάτων της ακαδημίας του αθλητικού ποδοσφαιρικού συλλόγου ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ την Κυριακή 15-6-2014 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεοχωρούδας.

                     Δεκάδες παιδιά και γονείς τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή και όλοι μαζί απολαύσαμε ένα ξεχωριστό απόγευμα.
                   Οι μικροί αθλητές μας μετά από το καθιερωμένο παιχνίδι τους στο γήπεδο,  παρέλαβαν με χαρά τα δωράκια τους από τους προπονητές μας τον κ. Μίντη Νίκο και τον κ. Σαραμούρτση Γιώργο.
               Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Τζίκας Κωνσταντίνος, όπου στον λόγο του έκανε μια μικρή αναδρομή των πεπραγμένων, ήτοι για την μεγάλη ανάπτυξη των ακαδημιών τα τελευταία δύο χρόνια με την προσέλευση πολλών παιδιών, για την φετινή άνοδο των ανδρικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΜ και της ΕΚΑΣΘ αντίστοιχα αλλά κυρίως ευχαρίστησε τους γονείς καθώς και όλους τους ανθρώπους και  χορηγούς που βοήθησαν σε αυτή τη διαδρομή, όπως επίσης και την κ. Γεράκη Βικτωρία υπεύθυνη των τμημάτων της ακαδημίας για την σημαντική εθελοντική προσφορά της.
              Οι χορηγοί του συλλόγου μας τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ:
DOMOMAT, ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ, ΕΛ.ΒΙ.ΑΛ, Βιβλιοπωλείο «ΣΧΕΔΙΟ» , αυγά «ΤΣΑΚΙΡΗΣ», κρεοπωλείο «ΣΑΚΗΣ», γυναικεία ενδύματα «ΕΨΙΛΟΝ», αθλητικά είδη «SPORTLIVE», Café APALLOU
Eυχαριστούμε όλους τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους, τους προπονητές μας, τους γονείς και φίλους που είναι δίπλα μας από την αρχή αυτής της προσπάθειας μας.
                            Τα μέλη και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ
                                           σας εύχονται από καρδιάς
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.