Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Συνάντηση της ΕΝΩΣΗΣ Συλλόγων ΓΟΝΕΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ με αντιπροσωπεία της παράταξης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ–ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε στη Λητή, συνάντηση αντιπροσωπειών της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ–ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της, Γρηγόρη Εδιρνέλη και τους κ.κ. Πασσιά Νίκο, Ρασπάσκο Τάσο και Πατσίδου Δέσποινας και της ΕΝΩΣΗΣ Συλλόγων ΓΟΝΕΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της κ. Νίκο Τσιτηρίδη, τον Γ. Γραμματέα Τσολακίδη Θανάση και το μέλος του Δ.Σ Χατζηγεωργίου Γιώργο.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η ενημέρωση της Δημοτικής Κίνησης για τρέχοντα θέματα και προβλήματα που αφορούν την μαθητική κοινότητα του ευρύτερου Δήμου Ωραιοκάστρου, όπως η μη υλοποίηση του προγράμματος για την θερινή απασχόληση, η συντήρηση των σχολικών κτιρίων εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, η εύρυθμη και έγκαιρη μεταφορά των μαθητών των χωριών στις σχολικές μονάδες, η οικονομική ενίσχυση των σχολικών επιτροπών, κ.λ.π
Η αντιπροσωπεία της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ δεσμεύτηκε, τις αμέσως επόμενες ημέρες να καταθέσει έγγραφο αίτημα στη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου [κοινοποιούμενο και στην νέα Δημοτική Αρχή και τον κ. Γαβότση] για να πληροφορηθεί τις αληθείς αιτίες, της μη πραγματοποίησης του προγράμματος της θερινής απασχόλησης και επιπλέον για το τι πρόκειται να πράξει κατά την διάρκεια του θέρους, ούτως ώστε να μην εμφανιστούν και την νέα χρονιά τα προαναφερόμενα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον μαθητόκοσμο, τους εκπαιδευτικούς και γενικότερα τον χώρο της Παιδείας στο Δήμο μας.
Επιπρόσθετα, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεσμεύτηκε ότι, τόσο μέσα από το δημοτικό και τοπικό συμβούλιο όσο και έξω από αυτά, θα βρίσκεται καθημερινά και αγωνιστικά στο πλευρό των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων τους για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο δημόσιο σχολείο.

Το γραφείο τύπου της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.