Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Επιστολή Αστέριου Γαβότση στον υπουργό Εσωτερικών


Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη απέστειλε νωρίτερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ζητώντας του να τον ενημερώσει σχετικά με τα κοινοτικά προγράμματα, η πρόσκληση ενδιαφέροντος των οποίων είναι για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Όπως αναφέρει στην επιστολή του (η οποία επισυνάπτεται) πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα, που αφορά στο σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Έχοντας ως δεδομένο ότι οι νέες διοικήσεις των δήμων της χώρας αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου ο κ. Γαβότσης ζητά από τον κ. Μιχελάκη να εξετάσει με τη δέουσα προσοχή την πιθανότητα χορήγησης τρίμηνης παράτασης  στα ανωτέρω προγράμματα ώστε οι νέες διοικήσεις των δήμων να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να προχωρήσουν στην υλοποίησή τους.
Την ίδια ώρα, ο κ. Γαβότσης ζητά την πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα για τον αριθμό των θέσεων εργασίας όλων των ειδών μετά την επιστολή της ΚΕΔΕ που ζητά από τους δήμους την καταγραφή αναγκών σε θέσεις εργασίας.

Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.