Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Στο ΥΜΑΘ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης- Συνάντηση με τον υπουργό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20.6.2014
Στο ΥΜΑΘ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης- Συνάντηση με τον υπουργό

Τον νέο υπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Γιώργο Ορφανό επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης. Ο κ. Γαβότσης έγινε δεκτός από τον κ. Ορφανό, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την ανάληψη της δημοτικής αρχής από την 1η Σεπτεμβρίου 2014.
Ο κ. Γαβότσης, ο πρώτος από τους δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης που συναντήθηκε με τον κ. Ορφανό μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, αναφέρθηκε στα προβλήματα του δήμου Ωραιοκάστρου και ζήτησε τη συμβολή του υπουργού στο να βρεθούν λύσεις για το καλό δημοτών. Ένα από τα θέματα που ανέπτυξαν ιδιαίτερα είναι αυτό του πολυχώρου πολιτισμού στην περιοχή της Γαλήνης, για το οποίο ο κ. Γαβότσης ενημέρωσε τον υπουργό ότι θα υπάρξει τροποποίηση της μελέτης.
Οι κ.κ. Ορφανός και Γαβότσης συμφώνησαν στην ανάγκη στήριξης της τοπικής αυτοδιοίκησης από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και δήλωσαν ότι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.