Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αστέριος Γαβότσης: Μια μεγάλη απάτη το debate Σαραμάντου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22.5.2014
Μια μεγάλη απάτη το debate Σαραμάντου

Απάτη το debate του Σαραμάντου.
Αποτελεί μύθευμα και προπαγάνδα.
Ουδέποτε συμφωνήθηκε debate στη διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου.
Oυδέποτε συμφωνήθηκε με όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων να πραγματοποιηθεί debate.
Τον ενημερώνουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά ότι αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε ένα σόου πολιτικής προπαγάνδας με μεταφερόμενους χειροκροτητές (κλακαδόρους).
Αρνούμαστε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που μας καθυβρίζει και μας συκοφαντεί καθημερινά σε μια απέλπιδα προσπάθεια αγκίστρωσής του στο δημαρχιακό θώκο.
Δεν πρόκειται να γίνουμε συμμέτοχοι με αυτούς που στέρησαν από τον τόπο μας την ανάπτυξη και την ευημερία.
Δεν πρόκειται να μιλήσουμε με αυτούς που τρομοκρατούν, παραπλανούν  και απειλούν τους εργαζομένους καθώς και πολίτες του δήμου, τηλεφωνώντας στα σπίτια και εκβιάζοντάς τους με κάθε τρόπο.
Σε ένα παραλήρημα ψεύδους αυτός και τα στελέχη του προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να πείσουν ότι αυτός είναι ο καλύτερος.
Είναι ο καλύτερος στα ψέματα. Είναι ο καλύτερος στην κοροϊδία. Δεν είναι όμως ο καλύτερος για δήμαρχος. Το 70% των δημοτών θέλουν να φύγει. Την περασμένη Κυριακή του γύρισαν την πλάτη και δεν μπορεί ακόμη να το χωνέψει.
Του γυρίζουμε την πλάτη και εμείς και του δίνουμε ραντεβού το βράδυ της Κυριακής να γιορτάσουμε όλοι μαζί το τέλος μιας μαύρης εποχής για το δήμο μας. 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.