Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση των ετήσιων θερινών προγραμμάτων όπως το «Παιδί και Θάλασσα» και η «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                                                  Ωραιόκαστρο, 28/05/2014                     ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν.3870/2010, αναστέλλονται οι πάσης φύσεως προσλήψεις και υπηρεσιακές μεταβολές, καθώς και οι προπαρασκευαστικές αυτών ενέργειες, για το δίμηνο χρονικό διάστημα που προηγείται των αυτοδιοικητικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων.
Δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω απαγόρευση, οι προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η σύναψη συμβάσεων έργου συγκεκριμένων μόνο ειδικοτήτων όπως των εργαζομένων στους τομείς της πυρασφάλειας, των παιδικών σταθμών, της καθαριότητας, των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), των αμειβομένων μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ (ασχέτως ημερομηνίας έναρξης των προγραμμάτων), και των εργαζομένων στις Παιδικές Κατασκηνώσεις.
Ως εκ τούτου o Δήμος αντίθετα με την επιθυμία της διοίκησης, αδυνατεί να προχωρήσει στην υλοποίηση των ετήσιων θερινών προγραμμάτων όπως το «Παιδί και Θάλασσα» και η «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση»  για παιδιά ηλικίας  5 - 12 ετών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.