Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχές του Αστέριου Γαβότση για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου

Στους εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες του δήμου Ωραιοκάστρου, που από αύριο δίνουν το δικό τους αγώνα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Να θυμάστε πάντα πως η συνεχής προσπάθεια και η επιμονή στο στόχο είναι τα στοιχεία που θα αποφέρουν καρπούς και να είστε σίγουροι πως θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον. Εύχομαι παράλληλα σε γονείς και καθηγητές να σταθούν δίπλα στα παιδιά, όπως έκαναν όλη τη χρονιά, προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
Μπορεί η διαδικασία των εξετάσεων να είναι δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα είναι και το κλειδί για το άνοιγμα ενός νέου κόσμου αναζητήσεων και προοπτικών. Η κοινωνία σήμερα περιμένει από εσάς, τους μελλοντικούς επιστήμονες, επαγγελματίες και εργαζόμενους, πολλά. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, όχι μόνο στις εξετάσεις, αλλά και στη ζωή, που μόλις τώρα αρχίζει να ανοίγεται μπροστά σας.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.