Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή Δάκη Μανουσάκη

Πρώτα- πρώτα θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά μας, που αυτές τις ημέρες, διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις. Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή της ζωής τους, που όμως δεν θα κρίνει το μέλλον τους. Και αυτό γιατί η ζωή αποδεικνύει πως οι ευκαιρίες είναι πολλές…
Με ένα απλό ευχαριστώ δεν μπορούμε να εκφράσουμε την χαρά που νιώθουμε. Ούτε να ανταποδώσουμε τη βοήθεια σας. Και σίγουρα να ξεμπερδέψουμε.
Για εμάς τώρα ξεκινά, ο πραγματικός αγώνας. Αποφασίσατε να μας στείλετε στη διοίκηση του δήμου, που μας κάνει να νιώθουμε μεγάλο βάρος στις πλάτες μας και υπεύθυνους να υπερασπιστούμε, αλλά και να δικαιώσουμε, τη δική μας επιλογή. Άλλωστε εμείς δεν μετράμε, ούτε ανταλλάσσουμε, την κοινωνική μας προσφορά και συμμετοχή για το καλό του τόπου μας με σταυρούς, κολακευτικά σχόλια και θέσεις εξουσίας.
 Εξουσία έχει αυτός που σου δίνει την εντολή και την εντολή μας την έδωσαν οι συμπολίτες μας. Αυτό δεν το ξεχνάμε. Το σεβόμαστε, το υπερασπιζόμαστε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε.
Πιστεύουμε  πως ο νέος δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης,  όχι απλά θα ανταποκριθεί  στο δύσκολο αυτό έργο, αλλά θα αφήσει στο τέλος αυτής της θητείας, περισσότερα από όλα εκείνα που σήμερα η κοινωνία και ο τόπος μας δεν έχει.
Όλοι εμείς οι συνοδοιπόροι του στο τιμόνι του δήμου μας και πρώτος εγώ θα σταθώ δίπλα  και εμπρός όπου χρειαστεί για μια αποδοτική και αρμονική πορεία. Ως πιστός στρατιώτης και όχι ως στρατηγός. Γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη ανθρώπων, που θα βρεθούν δίπλα στον κάτοικο- δημότη και όχι ανθρώπων, που θα αποφασίζουν, χωρίς να ρωτούν κανέναν σε κάποιες κλειστές αίθουσες και γραφεία.
   
 Σε τρεις μήνες  από σήμερα ο δήμος μας ξεκινά με δήμαρχο τον Αστέριο Γαβότση και όλους τους πολίτες κοντά του για να εκπληρώσουμε τα όνειρα όλων για αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.