Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σιγανά και ταπεινά. Επιστολή Π.Σεβασλιάν

Παρατηρώντας όλο αυτό το διάστημα του υποψηφίους των δημοτικών παρατάξεων παρατήρησα ότι ορισμένοι υποψήφιοι του κου Σαραμάντου κυκλοφορούν και φωτογραφίζονται με ένα ύφος υπεροπτικό, ένα ύφος του στυλ «εγώ κάνω κουμάντο», ένα ύφος «εγώ καθαρίζω», ένα ύφος «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», τους βλέπω στις φωτό να απλώνουν την υπέρλαμπρη και θαυμαστή κορμάρα τους στα καθίσματα όπως απλώνουν στα δέντρα τις μπουγάδες τους οι αθίγγανοι, να κυκλοφορούν μασώντας μαστίχες σαν τις αγελάδες την ώρα που τρώνε την τροφή τους και διερωτώμαι από που αντλούν αυτή την αντίληψη των πραγμάτων;
Πολιτικούς και γενικότερα ανθρώπους που θέλουν και προσφέρουν στην κοινωνία (θεωρώ ότι αυτό είναι το κίνητρο τους για να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές) βλέπουμε συνέχεια στις τηλεοράσεις και στον κοινωνικό μας περίγυρο και αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν συνηθίζεται.
Μήπως θα έπρεπε οι επικοινωνιολόγοι του κου Σαραμάντου να δασκαλέψουν και να υπενθυμίσουν στα στελέχη του ότι, η ταπεινότητα και η μετριοφροσύνη έχει ιδιαίτερη αξία τουλάχιστον αυτές τις μέρες και ότι η πρόκληση είναι ένα στοιχείο που εξαργυρώνεται με άσχημο τρόπο.

Εύχομαι να φωτιστούν όλοι και να αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα με σκοπό να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ τα καλύτερα στον Δήμο Ωραιοκάστρου και όχι να περιμένουν να εκλεγούν μήπως και εξαργυρωθεί το τρέξιμό τους.

Σεβασλιάν Πέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.