Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Κουκουρούζη



Φίλες & Φίλοι,
                    Ελάχιστος χρόνος μας χωρίζει πλέον  από την κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρει ο καθένας μας,  και με την οποία θα καθορισθεί η πορεία  του  Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια.

Πιστεύοντας πως, μόνο μέσα από την συμμετοχή μπορούν  να καθορισθούν οι όροι  και οι προϋποθέσεις για την πορεία του αύριο και ανταποκρινόμενος στην  πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Ωραιοκάστρου  Αστέριου Γαβότση για συστράτευση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, έδωσα και το δικό μου παρόν, καταθέτοντας  την εμπειρία  από την θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει αμέσως με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια του λόγου του. Εξετάζοντας προσεκτικά τα έργα και τις ημέρες του ως Δήμαρχος Μυγδονίας σε κερδίζει πάλι, γιατί εύκολα μπορείς να διακρίνεις την εντιμότητα,την σοβαρότητα και προπαντός την διαφάνεια με την οποία διαχειρίσθηκε τα κοινά στο Δήμο του, χαρακτηριστικά  που δυστυχώς  σήμερα δεν τα συναντάμε σε πάρα πολλούς από τους  άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Γεννήθηκα και  κατοικώ στο Πεντάλοφο, συμμετέχω στα κοινά του τόπου μου γιατί τον αγαπώ και θέλω να προσφέρω πάντα ανιδιοτελώς, ό,τι καλύτερο μπορώ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ μαζί  με αξιόλογους υποψηφίους που αποτελούν τον συνδυασμό "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ", με στόχο να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια νέα αρχή στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Για αυτούς τους λόγους, είμαι στον συνδυασμό "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ" με τον Αστέριο Γαβότση και σας καλώ και σας σε συστράτευση μαζί του. 

Χρήστος Αλ.Κουκουρούζης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Δήμου Ωραιοκάστρου 
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.