Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Χρήστος Χαραβόπουλος: ΜΑΖΙ με τον Αστέριο Γαβότση για Δήμαρχο ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Φίλες και φίλοι, 
Ποιος γνωρίζει εκτός των παλαιοτέρων ότι η ύδρευση, ο φωτισμός, τα πάρκα, το Δημαρχιακό μέγαρο, η ρυμοτομία, το λύκειο, το πρώτο νηπιαγωγείο αλλά πάνω από όλα ο εκλογικός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ήταν έργα και κατακτήσεις του αείμνηστου Χαρίλαου Χαραβόπουλου και των συνεργατών του; 
Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια όπου η προσφορά στα κοινά είναι πραγματικά τρόπος ζωής, πολλές φορές αναρωτήθηκα αν αυτή η ενασχόληση αξίζει.
Κοντά στον αείμνηστο Χαρίλαο Χαραβόπουλο, τον θεμελιωτή της ανάπτυξης του Ωραιοκάστρου από μια μικρή κοινότητα των 1000 κατοίκων σε έναν Καλλικρατικό Δήμο των 40.000 κατοίκων έμαθα πως ΑΞΙΖΕΙ η ενασχόληση. 
Παρόλο που  κάποιοι χλευάζουν, κοροϊδεύουν, και υποτιμούν πολιτικούς τους αντιπάλους, στην πραγματικότητα ξεχνάνε  ότι από αυτήν την ενασχόληση  εξαρτάται η ανάπτυξη, η ποιότητα ζωής των κατοίκων και το μέλλον των παιδιών μας. 
Αντιθέτως ακόμα και σήμερα βλέπουμε σημάδια παλαιωμένων πολιτικών πρακτικών που το μόνο που καταφέρανε ήταν να φτάσουν τον τόπο μας στην πλήρη απαξίωση. 
ΑΞΙΖΕΙ, γιατί  όταν σκέφτομαι τις θυσίες των παλαιοτέρων θεωρώ καθήκον μου να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια  εξυγίανσης του διευρυμένου δήμου μας.
ΑΞΙΖΕΙ να συμπράττεις και να υποστηρίζεις ανθρώπους με όραμα για το μέλλον ικανούς, φιλότιμους, έντιμους, αγωνιστές όπως ο πατέρας μου και άλλοι, που στο παρελθόν απέδειξαν ότι παρά τις δυσφημίσεις προσωπικές ή κομματικές  η φιλοδοξία τους ήταν η ανάπτυξη του τόπου και η βελτίωση της ποιότητας των κατοίκων.
Σήμερα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, της ρεμούλας και της απαξίωσης των πολιτών ΑΞΙΖΕΙ περισσότερο από κάθε άλλη φορά η συμμετοχή στα κοινά κοντά σε ανθρώπους που πραγματικά και ουσιαστικά ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να φέρουν την ανάπτυξη και να κοιτάξουν τον πολίτη στα μάτια λέγοντας αλήθειες και εφικτές πολιτικές που θα καλυτερέψουν την ποιότητα ζωής του μετατρέποντας τον διευρυμένο μας δήμο σε έναν σύγχρονο δήμο πρότυπο.
Προσωπικά θέλω να συνεχίσω και να τιμήσω την παράδοση του αείμνηστου Χαρίλαου Χαραβόπουλου και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για όλα αυτά που προανέφερα και να τιμήσω στο ακέραιο την εμπιστοσύνη σας αθόρυβα χωρίς πολλά λόγια αλλά με έργα και ιδέες που θα καθορίσουν το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ του διευρυμένου μας δήμου.

ΜΑΖΙ με τον Αστέριο Γαβότση για Δήμαρχο ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


ΜΕ ΤΙΜΗ:
Χρήστος Χαραβόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.