Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Παπαγρηγορίου Γιάννης υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές Κ. Μακεδονίας, με την ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.


Φίλες και Φίλοι ,
Nα ηττηθούν παντού στις εκλογές του Μαΐου, οι δυνάμεις  του μνημονίου που οδήγησαν τη χώρα και την Περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας  στην  πολιτική και ηθική  χρεοκοπία. 
Στις εκλογές του Μαΐου οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας  μετατρέπουν  την απελπισία και την οργή σε δύναμη Αλλαγής και Ανατροπής. 
Για να ξεκινήσει από εδώ την Κ. Μακεδονία  η μεγάλη Ανατροπή, με την Δέσποινα Χαραλαμπίδου  στην  Περιφέρεια.


Για να ανατραπεί  η πολιτική που δίνει την  Κ. Μακεδονία λάφυρο στα μεγάλα συμφέροντα ξεπουλώντας νερό, λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμους, παραλίες, λίμνες, ποτάμια και τη  Δημόσια γη.   Για να αποτραπεί  η  ολική καταστροφή από τους χρυσοθήρες  στις Σκουριές, στα Κρούσια, στη Σιντική. Για να βάλουμε τέλος στη διαχείριση των απορριμμάτων από τα εργολαβικά συμφέροντα. 

Μπορούμε  να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η Κ. Μακεδονία και από την επόμενη της εκλογής να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης που χρειάζεται. Με  εξυγίανση
και ουσιαστικό εκσυγχρονισμό των κοινωφελών επιχειρήσεων και τις δημόσιες υπηρεσίες καταπολεμώντας  τη διαφθορά και χτυπώντας το  πελατειακό κράτος.

Σταματάμε τον παραλογισμό  των ιδιωτικοποιήσεων που πουθενά στον κόσμο δεν οδήγησαν στην οικονομική ανάπτυξη. Με  πολιτική δημοσίων επενδύσεων βελτιώνουμε  τις υποδομές, ενισχύουμε  την καινοτομία και την Παιδεία. Αναμορφώνουμε τις πόλεις και την ύπαιθρο με αναπτυξιακό όραμα και σχεδιασμό, περιορίζουμε την ανεργία, ενισχύουμε την μέριμνα,  την κοινωνική πρόνοια και την  Αλληλεγγύη. 
  Προστατεύουμε  τους υπέροχους φυσικούς θησαυρούς της Περιφέρειας, συνδέοντας τον τουρισμό με τον πολιτισμό και τον πρωτογενή τομέα.
Για μια Περιφερειακή αρχή που θα αναζητά τα στηρίγματά της στην κοινωνία και όχι στους σπόνσορες, στους εργολάβους και στα  ΜΜΕ τους.
 Για να σταματήσουμε το εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα της κυβέρνησης  της τρόικας και της απερχόμενης  Περιφερειακής αρχής  στην  Κ. Μακεδονία. 
Ψηφίζουμε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, με υποψήφια Περιφερειάρχης την Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Ωραιόκαστρο 29/4
Παπαγρηγορίου Γιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.