Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αστέριος Γαβότσης: Η δημοτική αρχή είναι μακριά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών

Μόλις δύο ημέρες μετά τη συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριου Γαβότση με τους Ελληνοπόντιους που ζουν στην περιοχή και την αναφορά του στην άθλια κατάσταση που επικρατεί στο ρέμα «Καζάζη», η δημοτική αρχή έσπευσε στον

καθαρισμό του.
Οι κάτοικοι της περιοχής έκπληκτοι είδαν τα συνεργεία του δήμου να «σπεύδουν» για τον καθαρισμό του ρέματος μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος από τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, όταν, όπως είπαν και οι ίδιοι κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον κ. Γαβότση, επί 4 ολόκληρα χρόνια η δημοτική αρχή ήταν πλήρως απούσα.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που κατόπιν της αναφοράς μας στην άσχημη κατάσταση του ρέματος «Καζάζη», το οποίο εδώ και χρόνια αποτελεί εστία μόλυνσης για την περιοχή, η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου αποφάσισε να επέμβει. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή μας απέδειξε ότι είναι μακριά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, καθώς, όπως αποδείχθηκε, δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στις γειτονιές του δήμου, παρά μόνο μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ενήργησε καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν πολύ καλά την ανεπάρκεια και την ανικανότητά της και στις 18 Μαΐου θα στείλουν το μήνυμά τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» και ο επικεφαλής της, Αστέριος Γαβότσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.