Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

«oraiokastronet.gr»: Αντί απάντησης, εμπαθής προσωπική επίθεση και ευτελή κουτσομπολιά, από τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».

Όλο και πιο συχνά τελευταία όταν το ΚΚΕ  επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αντί επιχειρημάτων, συχνά καταφεύγει  σε  εμπαθής  προσωπικές  επιθέσεις   και σε ευτελή  κουτσομπολιά.  
Αυτό γίνεται και στην ανακοίνωση της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», προς το oraiokastronet.gr , προφανώς λόγω αδυναμίας  απάντησης σε δύο ζητήματα που θίχτηκαν πριν από καιρό.  Τα επαναφέρουμε  με την ευκαιρία αναμένοντας έστω και τώρα μια απάντηση.
1). Το ΚΚΕ πούλησε την τηλεοπτική συχνότητα του 902, χωρίς να είναι δικιά  του, αφού δεν την αγόρασε,  όπως κάνουν όλοι οι επιτήδειοι καπιταλιστές.  Η περίεργη αυτή αγοροπωλησία με μια  μυστήρια off shore με έδρα τα Virgin Island το εκθέτει πολιτικά και ηθικά.  Υπάρχει απάντηση σε αυτό;
2). Δεν υπάρχουν καλές και κακές απολύσεις. Το ΚΚΕ προχώρησε σε απολύσεις  από τον «Ριζοσπάστη» με βάση τους νέους μνημονιακούς νόμους για τα εργασιακά που  κατά τα άλλα, καταψήφισε στη Βουλή και έκανε χρήση του άρθρου 99 για την τυποεκδοτική, όπως κάνουν όλοι οι επιτήδειοι καπιταλιστές.  
Το να επικαλείσαι τα ίδια επιχειρήματα με αυτούς για να δικαιολογήσεις αυτές τις απολύσεις  σε  εκθέτει πολιτικά και ηθικά.  
Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα  και στην αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης  η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» επιλέγει τη φυγή στο παρελθόν, γυρίζει  το χρόνο πίσω και καταφεύγει σε άσχετα θέματα προς εικοσαετίας. Ανακατεύει μάλιστα  τον ΣΥΡΙΖΑ με  ανυπόστατες φήμες και ευτελή κουτσομπολιά για Μπόλαρη, Σαραμάντο και Γαβότση, για να   συκοφαντήσει    και  να κατηγορήσει  με τη μεγαλύτερη ευκολία τον οποιονδήποτε ασκεί κριτική στο ΚΚΕ.   
Με υπονοούμενα και εκφράσεις που δείχνουν  έλλειψη ψυχραιμίας, ου μην και το επαναστατικό ήθος  μόνο κακόγουστα λιβελογραφήματα γράφονται  και προκαλούνται άγονες αντιπαραθέσεις.  
Σήμερα,  τώρα , τίθεται  μπροστά μας το πρόβλημα της απαλλαγής της κοινωνίας από τη θανατηφόρα λιτότητα των  Μνημονίων και της Τρόικας. Σήμερα επιβάλλεται να δώσουμε προτεραιότητα στην κοινή δράση και τη συμπαράταξη όλων των  δυνάμεων,  σε ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα,  για να μείνει ζωντανή η ελπίδα και η κοινωνία. Το ΚΚΕ  επιλέγει τη διάσπαση, διευκολύνοντας έτσι το σύστημα να διαχειριστεί την κρίση προς όφελος των καπιταλιστών και των μονοπωλίων.

oraiokastronet.gr 3/3/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.