Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κλείνει η ψαλίδα Τζιτζικώστα - Ιωαννίδη


Ντέρμπι ανάμεσα στον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview


Ντέρμπι ανάμεσα στον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο κ. Τζιτζικώστας συγκεντρώνει ποσοστό 21,4% έναντι 20,9% που συγκεντρώνει ο κ. Ιωαννίδης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας ο κ. Ιωαννίδης πρέπει να ανεβάσει στροφές στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες και στο Κιλκίς, ενώ ο κ. Τζιτζικώστας εμφανίζεται αδύναμος σε Χαλκιδική, Ημαθία και Πιερία.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον «ΕΤ» στα συν του «κόουτς» είναι ότι δείχνει να συσπειρώνει τους ψηφοφόρους της ΝΔ, καθώς το ποσοστό αγγίζει το 43%, ενώ οι γαλάζιοι που επιλέγουν τον εν ενεργεία περιφερειάρχη είναι περίπου στο 31%.
Στον πρώτο γύρο ακολουθούν η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ) με 10,8%, ο Γιάννης Ζιώγας (ΚΚΕ) με 6,2%, ο Μάρκος Μπόλαρης (ΔΗΜΑΡ) με 5,2%, η Νιόβη Παυλίδου με 1,4%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 18,4%, ενώ άλλος/κανένας απαντά το 10,1%.
Αναφορικά με τον δεύτερο γύρο ο κ. Τζιτζικώστας συγκεντρώνει ποσοστό 30,6% έναντι 27,4% που συγκεντρώνει ο κ. Ιωαννίδης.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.