Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΗ Γ΄ ΦΑΣΗ

Δελτίο τύπου

Σάββατο 29/3/2014
Για τα χιαστί παιχνίδια των ομάδων που προκρίθηκαν στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ, τα κορίτσια του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ κέρδισαν και στο γήπεδο τους στο Δρυμό την πολύ καλή ομάδα του Ν. ΒΟΤΣΗ με σκορ 3—2 σετ. Οι μικρές αθλήτριες του Μυγδονιακού αφού προηγήθηκαν με 2—0 και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επομένη φάση, χαλάρωσαν και πήγαν το παιχνίδι στο τάιμ-μπρέικ. Εκεί συγκεντρώθηκαν και πήραν το παιχνίδι.
Βεβαίως προηγήθηκε η μεγαλειώδη νίκη τους την Πέμπτη 27/4ου στον πρώτο αγώνα επί της ομάδος του Ν. ΒΟΤΣΗ και μέσα στο γήπεδο τους στου Βότση με σκορ 3—0 σετ.
Τα κορίτσια του Ηλία Κύρκου παιχνίδι με παιχνίδι παίζουν καλύτερα και μας εκπλήσσουν με την απόδοση τους. Τα δε μέλη της Διοίκησης αισθάνονται ικανοποιημένα που σιγά αλλά σταθερά οι στόχοι τους πραγματοποιούνται. Όχι στο επίπεδο πρωταθλητισμού των τμημάτων υποδομής αλλά στην αλματώδη πρόοδο των παιδιών τώρα και την ικανότητα τους να στελεχώσουν πολύ γρήγορα την Γυναικεία ομάδα. Αφού ο βασικός στόχος είναι σταθερός και δεν αλλάζει : Μεγάλη προσοχή στα αναπτυξιακά τμήματα και ο πρωταθλητισμός ας έρθει όταν είμαστε έτοιμοι, πάντα με τα δικά μας παιδιά. Σ’ αυτή την πολιτική της διοίκησης συμπαραστάτες είναι και οι γονείς των μικρών αθλητριών μας αφού και αυτοί προσβλέπουν ότι κάποια στιγμή θα παίξουν και τα παιδιά τους στην Γυναικεία ομάδα και όχι οι τυχόν μεταγραφές.
Βεβαίως οι διοικούντες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ δεν διεκδικούν την αποκλειστικότητα αυτής της πολιτικής. αφού οι πλειοψηφία των συλλόγων την ακολουθεί. Πρώτο λόγω οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές και δεύτερο έχουμε πολλά παραδείγματα από ομάδες που πήραν πρωτάθλημα με πολλές μεταγραφές και τα επόμενα χρόνια διαλύθηκαν γιατί οι διοικούντες έκαναν το λάθος να απαξιώσουν τα δικά τους παιδιά και να καταφύγουν στις μεταγραφές.
Κορίτσια και πάλι συγχαρητήρια. Πάμε για το επόμενο βήμα, πάμε για τις 8 του πρωταθλήματος Παγκορασίδων!!!

Εσείς είστε το μέλλον του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.