Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : ΕΠΕΙΓΟΝ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ


Θα  έχουν την τιμωρία που τους αξίζει,  όσοι δολοφονούν αδέσποτα.  Να επικηρύξει ο δήμος Ωραιοκάστρου τους δολοφόνους με τις φόλες.


Με τις αντοχές των φιλόζωων παίζουν οι ψυχανώμαλοι, εγκληματίες  που  κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα γύρω μας και δολοφονούν με φόλες τα αδέσποτα.  
Όλοι αυτοί που ρίχνουν φόλες σε πάρκα και δρόμους  και δολοφονούν κατά τον πλέον οδυνηρότερο τρόπο αδύναμα αδέσποτα είναι  σχιζοειδείς και εγκληματικές προσωπικότητες που  το ταχύτερο δυνατόν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο και θα τιμωρηθούν αυστηρά από αυτόν.
Παρακολουθούμε το θέμα  σε όλη την έκταση του δήμου και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία   με τους φιλόζωους κατοίκους.   Ανησυχούμε για την  καταστρατήγηση των νόμων, τα ειδεχθή εγκλήματα κατά αθώων, ανήμπορων και ανυπεράσπιστων αδέσποτων ζώων  και την  προκλητική  αδιαφορία  της Δημοτικής Αρχής του Ωραιοκάστρου
 Ο δήμος Γρεβενών πρόσφατα, αλλά και πολλοί άλλοι δήμοι στην Ελλάδα έχουν επικηρύξει τους δολοφόνους με τις φόλες. Το ίδιο ζητάμε να κάνει και ο δήμος Ωραιοκάστρου, ο οποίος μέχρι τώρα δείχνει απροθυμία εφαρμογής του νόμου και απαράδεκτη  αδιαφορία για  την αντιμετώπιση   της λύσσας, αφού  δεν προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην αντιλυσσικό εμβολιασμό όλων των αδέσποτων.  Δίνοντας έτσι άλλοθι στις εγκληματικές συμπεριφορές  και στην  πλέον αποτρόπαιη πράξη έναντι των ζώων.
 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑΠΟΥ  ΤΟΥΣ  ΑΞΙΖΕΙ. Προειδοποιούμε ειδικά τους δολοφόνους ότι, όταν έρθει η ώρα της τιμωρίας τους, αυτή θα είναι πολύ βαριά, όχι επειδή το θέλουμε εμείς, αλλά επειδή το θέλει ο νόμος (ν. 4039/2012). Προειδοποιούμε  λοιπόν τους εγκληματίες που σπέρνουν το θάνατο ότι θα βρεθούν  αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης από ένα έως πέντε χρόνια και 15.000 ευρώ πρόστιμο.
Καλούμε όλους τους κατοίκους σε γενικό συναγερμό και σε συνεχή επικοινωνία με τον Φιλοζωικό σύλλογο για να ενημερώνουν για κάθε ύποπτη ενέργεια που θα πέσει στην αντίληψή τους και να μην διστάσουν να κατονομάσουν τους  δολοφόνους για να  τιμωρηθούν.

3/2/14     ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.