Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση στήριξης του Άγγελου Πανούση στον Αστέριο Γαβότση

Αγαπητοί συνδημότες,

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση λήφθηκε  με πλήρη συνείδηση των απαιτήσεων και των υποχρεώσεων που αυτή συνεπάγεται.
Θεωρώ ότι η σημερινή κατάσταση στον τόπο μας αποτελεί μοναδική ευκαιρία για αλλαγή προσώπων και ξεπερασμένων νοοτροπιών.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ικανούς πολίτες, οι οποίοι θα διαθέτουν χαρακτηριστικά και δεξιότητες όπως υπευθυνότητα, εργατικότητα, επαγγελματισμό, γνώσεις, σταθερότητα και ήθος, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επάρκεια στον ρόλο τους.
Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον υποψήφιο δήμαρχο, Αστέριο Γαβότση αντιλήφθηκα ότι διαθέτει τα απαραίτητα αυτά στοιχεία και ότι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την υφιστάμενη προβληματική κατάσταση στο δήμο μας. Στο πρόσωπό του είδα τον άνθρωπο που μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας αποδοτικής και αποτελεσματικής με σκοπό την αναμόρφωση και αναβάθμιση του τόπου μας.
Στην προσπάθειά του ήμουν ήδη σύμμαχος και σήμερα δηλώνω επίσημα τη στήριξή μου. Όσον αφορά το πρόσωπό μου υπόσχομαι προκαταβολικά σε όλους σας ότι η συμμετοχή μου στη διαχείριση του δήμου μας θα σημαίνει πλήρη διαφάνεια σε όλες τις αποφάσεις και δράσεις.
Μπορούμε και θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας.

Με τιμή
Άγγελος Πανούσης
Οικονομολόγος MBA, MSc
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ
Δημότης Ωραιοκάστρου Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.