Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΜΒΑ στο Ωραιόκαστρο. Αποχώρησε ο Κώστας Γκούμας απο την παράταξη Σαραμάντου



Αποχώρησε από την παράταξη Σαραμάντου ο Κώστας Γκούμας δηλώνοντας:
 Ο χαρακτήρας μου και η αξιοπρέπεια απέναντι σε όλους όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους και όχι μόνο, δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε μία παράταξη, η οποία ακόμη και την ανθρώπινη ζωή την έχει σε δεύτερη μοίρα.

Με δήλωσή  που κατέθεσε στον Πρόεδρο της Δημοτική Κοινότητας Ωραιοκάστρου ο σύμβουλος κ.Κώστας Γκούμας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την παράταξη του κ.Σαραμάντου.
"Προσπάθησα και προσπαθήσαμε όλοι μαζί να βάλλουμε ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο Ωραιόκαστρο μέσα στα πλαίσια που μας ορίζει ο Καλλικράτης. Δυστυχώς στον κάλαθο των αχρήστων πετάχτηκαν οι προτάσεις και οι εισηγήσεις μου." αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Γκούμας και συνεχίζει λέγοντας:
"Δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός – τοπικός σύμβουλος."


Ακούστε την ανάγνωση της δήλωσης από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.