Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου - TAP

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) καλεί τους ιδιοκτήτες ή και χρήστες γης στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Σερρών και Δράμας, να ενημερωθούν εάν επηρεάζονται από την όδευση του αγωγού.
Από τις 13-11-2013 έως 24-12-2013 λειτουργούν τα Γραφεία Κτηματογράφησης και τα Information Spots για πληροφορίες για την επικαιροποίηση των Κτηματολογικών Δεδομένων και παραλαβή των Δηλώσεων Ιδιοκτησίας.(Επηρεαζόμενοι Δήμοι: Ωραιόκαστρο, Λαγκαδάς, Ηράκλεια, Ν. Ζίχνη, Προσοτσάνη, Αμφίπολη, Δοξάτο).
Επισκεφθείτε τα Γραφεία Κτηματογράφησης για να:
·         Εντοπίσετε με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών, εάν η ιδιοκτησία σας ή η γη που εκμεταλλεύεστε επηρεάζονται από την όδευση του αγωγού.
·         Πληροφορηθείτε πώς μπορείτε να κατοχυρώσετε τα δικαιώματά σας και να διασφαλίσετε την ένταξη της ιδιοκτησίας/εκμετάλλευσής σας στην προβλεπόμενη διαδικασία αποζημίωσης.
Γραφεία Κτηματογράφησης:
Ωραιόκαστρο: τηλέφωνο: 2310809360

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.