Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Με το θάρρος της γνώμης! Μια παρουσίαση των «επώνυμων αρθρογράφων» του Ωραιοκάστρου απο το oraiokastronews.blogspot.gr

Η διάδοση των διαδικτυακών κυρίως μέσων ενημέρωσης στο Ωραιόκαστρο συνοδεύτηκε από την ανάδειξη ορισμένων συμπολιτών μας που δεν δίστασαν να αποτυπώσουν την άποψη τους για τα καλώς ή κακώς κείμενα του τόπου μας (Δήμου και χώρας). Τι τους παρακινεί στην κατάθεση των προβληματισμών τους; Γιατί επέλεξαν να είναι «επώνυμοι αρθρογράφοι» σε μια εποχή που τα διαδικτυακά ΜΜΕ και τα social media κατακλύζονται κειμενογράφους που χρησιμοποιούν ψευδώνυμα για να παραμείνουν στην ανωνυμία; Το OraiokastroNews υπέβαλε σε πέντε από τους πιο συχνά εμφανιζόμενους με ενυπόγραφη άποψη συμπολίτες μας την ίδια ερώτηση:  
«Σε μια εποχή που οι περισσότεροι συμπολίτες μας καταθέτουν την άποψη τους ανώνυμα ή με ψευδώνυμα, εσείς επιμένετε να γράφετε τις θέσεις σας επώνυμα και συστηματικά. Τι σας παρακινεί να γράφετε την γνώμη σας και τι ικανοποίηση λαμβάνετε από αυτό;»Οι απαντήσεις τους δημοσιεύονται παρακάτω:

Για περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.