Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πέτρος Αταμιάν: Με συλλογική δουλειά, πάθος, όραμα, ενότητα, συσπείρωση, στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς εγωισμούς και έχοντας πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας τους πολίτες, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά

Με μια συνέντευξη στο oraiokastronews ο δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου κ.Αταμιάν Πέτρος, ανακοίνωσε την συμπόρευσή του στις επόμενες δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ.Αστέριο Γαβότση επικεφαλή της παράταξης "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ". 

Στη συνέντευξη ο κ.Αταμιάν δήλωσε:
 «Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ιδιοκτήτης επιχείρησης, κάθε ημέρα συζητώ με τους συνδημότες μου και ακούω τους προβληματισμούς τους.Όλοι μου λένε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου πρέπει να φέρουν μια νέα εποχή στο Ωραιόκαστρο. Αυτό είναι και το δικό μου όραμα καθώς, όπως σας εξήγησα, πορεύομαι πάντα με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας.  Προσωπικά πιστεύω ότι η παρούσα διοίκηση ό,τι είχε να δώσει  το έδωσε. Είχε τις καλύτερες των προθέσεων, ωστόσο είναι άλλο πράγμα να έχεις προθέσεις και άλλο τις ικανότητες να πετύχεις τους στόχους που θέτεις. Από την άλλη πλευρά ο κ. Γαβότσης θεωρώ ότι έχει και το όραμα και τις δυνατότητες. Με συλλογική δουλειά, πάθος, όραμα, ενότητα, συσπείρωση, στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς εγωισμούς και έχοντας πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας τους πολίτες, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο oraiokastronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.