Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζει αήττητη την πορεία της η Αστραπή Μεσαίου

Πρωτάθλημα Β ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣΜ Β Όμιλος
Νι­κη­φό­ρα πέ­ρα­σε και από την Νε­ο­χω­ρού­δα η Αστρα­πή Με­σαί­ου και έκανε απο­φα­σι­στι­κό βήμα για την κα­τά­κτη­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος του Β ομί­λου της Β Ερα­σι­τε­χνι­κής κα­τη­γο­ρί­ας ΕΠΣΜ. Το παι­χνί­δι ήταν συ­ναρ­πα­στι­κό, ένα ντέρ­μπυ με τα όλα του δύ­να­μη, πάθος, αψη­μα­χί­ες παι­κτών και πάθος στην κερ­κί­δα. Στο πρώτο ημί­χρο­νο η Αστρα­πή είχε τον αέρα και προη­γή­θη­κε με ένα θαυ­μά­σιο γκολ του Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δη με δυ­να­τό σουτ έξω από την πε­ριο­χή που δεν άφησε κα­νέ­να πε­ρι­θώ­ριο στον τερ­μα­το­φύ­λα­κα της Νίκης να αντι­δρά­σει, και έτσι έκλει­σε το πρώτο ημί­χρο­νο, αν και οι δύο ομά­δες είχαν ευ­και­ρί­ες να σκο­ρά­ρουν. Στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο η Νίκη Νε­ο­χω­ρού­δας άρ­χι­σε να πιέ­ζει πε­ρισ­σό­τε­ρο την Αστρα­πή και ει­δι­κά στο πρώτο 20λε­πτο, ήταν πολύ κα­λύ­τε­ρη και κα­τά­φε­ρε να ισο­φα­ρί­σει, η Αστρα­πή συ­νήλ­θε γρή­γο­ρα και στο τε­λευ­ταίο 20λε­πτο προη­γή­θη­κε και πάλι με κε­φα­λιά του Σπάρ­τα­κου Ανα­νιά­δη και από εκεί και πέρα είχε και τον έλεγ­χο του αγώνα μέχρι και την λήξη του και έτσι έκλει­σε αή­τη­τη τον πρώτο γύρο του πρ­τα­θλή­μα­τος και την έναρ­ξη του δεύ­τε­ρου και θα κάνει με τον κα­λύ­τε­ρο τρόπο τις γιορ­τές των Χρι­στου­γέν­νων και Πρω­το­χρο­νιάς.
Σύν­θε­ση της Αστρα­πής Με­σαί­ου με τα μπλε: Προ­πο­νη­τής Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης, Γυ­μνα­στής Αβρα­άμ Σα­πρα­νί­δης, Παύ­λος Αμα­να­τί­δης, Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης, Ανα­στά­σιος Α.Μαρ­μα­ρί­δης, Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης, Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Παύ­λος Λα­ζα­ρί­δης, Σπάρ­τα­κος Ανα­νιά­δης, Γε­ώρ­γιος Μαρ­κί­δης(αρ­χη­γός), Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης,(Χα­ρά­λα­μπος Χ.Μαρ­μα­ρί­δης) Γε­ώρ­γιος Τσο­λα­κί­δης(Στέ­φα­νος Σκούρ­τι), Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης(Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης)

Η σκό­ρερ της Αστρα­πής μέχρι και την 12 αγω­νι­στη­κή
Γε­ώρ­γιος Μαρ­κί­δης           7 τέρ­μα­τα
Χα­ρί­των Λα­ζα­ρί­δης            6 τέρ­μα­τα
Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης    5 τέρ­μα­τα
Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης           3 τέρ­μα­τα
Γε­ώρ­γιος Τσο­λα­κί­δης        3 τέρ­μα­τα
Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης  2 τέρ­μα­τα
Σπάρ­τα­κος Ανα­νιά­δης        2 τέρ­μα­τα
Και από ένα πέ­τυ­χαν , Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Ανα­στά­σιος Α.Μαρ­μα­ρί­δης, Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης και Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.