Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ»

Αναμνηστική φωτογραφία
 μετά τις απονομές
Αναμνηστική φωτογραφία μετά τις απονομές Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία ημέρα του 1ου τουρνουά μπάσκετ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ». Στον μικρό τελικό ο Α.Ο. Πολυγύρου κέρδισε τον διοργανωτή Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου ενώ ο τελικός ανέδειξε νικητή τον Κ.Α.Ο. Σταυρούπολης ο οποίος αντιμετώπισε το Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης.






Αποτελέσματα και συνθέσεις:

Τελικός
Κ.Α.Ο. Σταυρούπολης - Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης 67 - 59

Κ.Α.Ο. Σταυρούπολης (Γραμματόγλου): Τζουμάνης Α., Κοτζαμπάσης Α., Μαστοράκης Θ., Σιδηρόπουλος Ν., Ταρνανίδης Χ., Ζηκούλης Ν., Καραγεωργίου Κ., Παπανικολάου Α., Μπακαβός Α., Ρουμπής Β., Φερμανόγλου, Σταυρούσης
Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης (Γκενόγλου) : Θεολόγου Κ., Τσαλικίδης Ε., Δημητρόπουλος Π., Μαγγανάρης Χ., Καβράκης Ι., Σαχινίδης Γ., Κολοκυθάς Ι., Δελλάς Θ., Ταουκίδης Α., Τσουβεντσίδης Ι.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Δ. Σαραμάντος βραβεύει τον αρχηγό του Κ.Α.Ο. Σταυρούπολης κ. Μαστοράκη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ"

Το μέλος του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ" κ. Π. Τσακίρης βραβεύει τον αρχηγό του Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης κ. Τσαλικίδη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης


Μικρός Τελικός

Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου – Α.Ο. Πολυγύρου 52 – 70

Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου (Γουναρίδης): Μπαμπατζάνης Π., Πεγιάς Γ., Κουτσοκώστας Π., Τριανταφύλλου Π., Τσομπανάκης Ι., Μπακιρτζίδης Π., Χατζηκωνσταντίνου Γ., Ελευθεριάδης Α., Ελευθεριάδης Γ., Καραγιαννίδης Χ., Ζαχαριόγλου Β.

Α.Ο. Πολυγύρου (Παπαδόπουλος - Πεγιάς): Μαρκίδης, Τσιάρας, Παπασαραφιανός Σ., Τσερβελης, Κουγιώνης Χ., Δαλδογιάννης Μ., Χρηστίδης Δ., Πιπιλιάρης Δ., Κρομμύδας Π.


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δάφνη Δεληπάλα βραβεύει τον προπονητή του Α.Ο. Πολυγύρου κ. Πεγιά για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τουρνουά
Ο ταμίας του Φιλανθρωπικού σωματείου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ" κ. Χ. Καζαντζίδης βραβεύει τον προπονητή του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου κ. Σ. Γουναρίδη για την συμμετοχή του στο τουρνουά
Το τουρνουά διοργάνωσε ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου σε συνδιοργάνωση με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ» υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου ευχαριστεί το φιλανθρωπικό σωματείο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ» για την στήριξή του και την παρουσία του καθώς και όλες τις ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση στο τουρνουά και συνέβαλλαν στην επιτυχία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.