Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιωργος Ατματζίδης στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση

Ο επανακαθορισμός της τιμιότητας και της ανθρώπινης αξιοπιστίας αποτελεί πλέον για όλους εμάς που ζούμε στο δήμο Ωραιοκάστρου, φυσικό καθήκον, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο το ειδικό βάρος μιας νέας ασυμβίβαστης και αδιαπραγμάτευτης ηθικής. Μιας ηθικής που τρία χρόνια τώρα βρίσκεται προκλητικά αντιμέτωπη με νοσηρές και αδιαφανείς νοοτροπίες,  πλήττοντας  τις  απόλυτες  αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε.

Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε με μια διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, απέναντι στην έλλειψη της πολιτικής και ηθικής κουλτούρας στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Με αυτήν την διάθεση στέκομαι και εγώ, ως συμπαραστάτης στην δημιουργία μιας πολιτείας με όραμα, με διαφάνεια και ηθικές αξίες. Συνοδοιπόρος και αγωνιστής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μια κοινή προσπάθεια με τον Αστέριο Γαβότση, το πρόσωπο του οποίου αντανακλά  το ήθος την τιμιότητα και την χρηστή διαφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.