Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μεγαλειώδης η πορεία κορασίδων και γυναικών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ Θεσσαλονίκης

Με 3-1 σετ η ομάδα κορασίδων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μυγδονίας επιβλήθηκε της αξιόμαχης ομάδας του ΓΑΣ Χαλκηδόνας το Σάββατο 9-11-2013 και κατέκτησε (με 15-2 σετ συνολικά) την πρώτη θέση του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΠΕΣΘ πετυχαίνοντας έτσι πανηγυρικά την πρόκριση της στην β! φάση όπου και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 16-11-2013 την αντίστοιχη ομάδα της ίδιας περιοχής, τον Μυγδονιακό που κατέκτησε την 4η θέση του Η! ομίλου.  Η έκβαση αυτού του τοπικού ντέρμπι  που συγκεντρώνει τα βλέματα όλης της περιοχής και όχι μόνο, θα δώσει στην ομάδα που θα κάνει δύο νίκες και την  πρόκριση για την Γ! φάση του πρωταθλήματος.
Της κατάκτησης της 1ης θέσης του έκτου ομίλου, προηγήθηκε η μεγαλειώδης νίκη του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ μέσα στον Εύοσμο επί του τοπικού Αίαντα με 0-3 σετ, νίκη που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση σε όλο το κοινό του βόλλει και φανέρωσε την μεγάλη φετινή δυναμικότητα των κορασίδων του συλλόγου.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα της 2ης τοπικής κατηγορίας των γυναικών  ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ξεκίνησε με νίκη 3-0 αφού κέρδισε την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ την ΚΥΡΙΑΚΗ 10-11-2013 στην 2η αγωνιστική του 1ου Γύρου του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του κόουτς Παναγιώτη Πυργιώτη ενισχυμένη με τη συμμετοχή της Μαρίας Καρδαμανίδου, κέρδισε εύκολα και γρήγορα την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της Κατηγορίας μαζί με τον ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ (τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 17-11-2013 εκτός έδρας) περνώντας μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.