Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Σαββάτο 9-11-2013 Αστραπή Μεσαίου-Νέοι Οδυσσέα Κορδελιού 5-0

Βροχή έπε­φταν τα γκολ στον αγώνα της Αστρα­πής Με­σαί­ου με τους Νέους του Οδυσ­σέα Κορ­δε­λιού. Το σκορ άνοι­ξε για την Αστρα­πή στο πρώτο ημί­χρο­νο ο Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης, στη συ­νέ­χεια ο τερ­μα­το­φύ­λα­κας της Αστρα­πής Παύ­λος Αμα­να­τί­δης απέ­κρου­σε πέ­ναλ­τι και κρά­τη­σε το μηδέν για την ομάδα του.
Στο δεύ­τε­ρο μέρος η Αστρα­πή ήταν κα­τε­γι­στι­κή και ση­μεί­ω­σε άλλα τέσ­σε­ρα τέρ­μα­τα, δύο με τον Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δη το δεύ­τε­ρο με ανά­πο­δο ψα­λί­δι και δύο με τον Χρή­στο Κου­γιουμ­τζί­δη, η Αστρα­πή είχε και δο­κά­ρι με τον Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δη. Οι νέοι του Οδυσ­σέα Κορ­δε­λιού προ­σπά­θη­σαν μόνο στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύ­τε­ρο κα­τέ­ρευ­σαν. 
Πριν τον αγώνα το Δ.Σ της Αστρα­πής Με­σαί­ου βρά­βευ­σαι τον κα­λύ­τε­ρο πο­δο­σφαι­ρι­στή και το κα­λύ­τε­ρο γκολ της 6 αγω­νι­στι­κής, στον παι­χνί­δι με τον Ατρό­μη­το Φι­λα­δελ­φεί­ας. Το βρα­βείο (κύ­πελ­λο) του κα­λύ­τε­ρου τέρ­μα­τος το πήρε ο Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης και το βρα­βείο (κύ­πελ­λο) του κα­λύ­τε­ρου πο­δο­σφαι­ρι­στή ο Παύ­λος Λα­ζα­ρί­δης, η ψη­φο­φο­ρία έγινε με­τα­ξύ τον φι­λά­θλων μετά τον αγώνα. Είναι μία αξιέ­παι­νη πρω­το­βου­λία του Δ.Σ και είναι στα πρώ­τυ­πα της Σού­περ Λίγκα.

Σύν­θε­ση της Αστρα­πής Με­σαί­ου:Προ­πο­νη­τής Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης, Γυ­μνα­στής Αβρα­άμ Σα­πρα­νί­δης, Παύ­λος Αμα­να­τί­δης, Χα­ρά­λα­μπος Χ.Μαρ­μα­ρί­δης (Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης) Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης, Σπάρ­τα­κος Ανα­νιά­δης, Παύ­λος Λα­ζα­ρί­δης(αρ­χη­γός), Στέ­φα­νος Σκούρ­τι (Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης), Γε­ώρ­γιος Κα­λα­μα­κί­δης(Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης), Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης, Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης και Γε­ώρ­γιο Τσο­λα­κί­δης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.