Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο: Κρατούμενη στο Κιλκίς βρήκε στις φυλακές τον άνθρωπο που έψαχνε 12 χρόνια

Σενάριο παλαιών ελληνικών ταινιών θυμίζει το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κιλκίς. 
Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν μια ιδιοκτήτρια καταστημάτων με ρούχα για χρέη στο δημόσιο, αλλά όταν οδηγήθηκε στις φυλακές την περίμενε μια έκπληξη.
Ανάμεσα στους συγκρατούμενους της αναγνώρισε έναν 33χρονο άνδρα που έψαχνε τα τελευταία 12 χρόνια.
Η 66χρονη γυναίκα  ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο συγκρατούμενός της ήταν αυτός ο οποίος το 2001 επισκέφτηκε το κατάστημα που έχει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, παριστάνοντας τον μεγαλοεπιχειρηματία, αγόρασε μεγάλη ποσότητα ρούχων και την πλήρωσε με πλαστά δολάρια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 33χρονος είναι προφυλακισμένος για τη μεγάλη υπόθεση διακίνησης πλαστών δολαρίων που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Μάιο στο Κιλκίς και χαρακτηρίστηκε ένας από τους βασικούς υπεύθυνους.

Μετά την αναγνώριση από την 66χρονη, η δικογραφία που είχε σχηματιστεί τότε για απάτη σε βάρος της γυναίκας από άγνωστο δράστη ανασύρεται από το αρχείο και ο 33χρονος θα κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί.
Πηγή: seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.