Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΟΣ: ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΥ

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της κατασκευής νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης σε οικισμούς του δήμου Μεγαλόπολης, μετά από επίπονες προσπάθειες του δημάρχου, που πέτυχε την ένταξη ενός πολύ σημαντικού έργου, που αφενός προσφέρει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στον πολίτη, αφετέρου θα βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο της δημόσιας υγείας, με τις υποδομές στο δίκτυο ύδρευσης.

Αυτά βέβαια γίνονται σε άλλους δήμους, και μόνο σε μερικούς οικισμούς του δήμου Ωραιοκάστρου, δεν υπάρχει πόσιμο νερό.  Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής και κυρίως του Σαραμάντου γίνεται επικίνδυνη για την υγεία των πολιτών. Οι ευθύνες του είναι εγκληματικές, αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του προς τους δημότες του Δρυμού, που εδώ και ενάμιση χρόνο τους κοροϊδεύει με ψεύτικες υποσχέσεις. Και ενώ άλλοι δήμαρχοι με προγράμματα του ΕΣΠΑ αλλάζουν το δίκτυο ύδρευσης, ο Σαραμάντος προσπαθεί με μαγικά φίλτρα, να ανταποκριθεί με αναχρονιστικές τακτικές, σε αυτό το σοβαρό θέμα, ξεχνώντας ότι οι πολίτες θέλουν σοβαρές κουβέντες που δεν αφήνουν υπονοούμενα, για την υγεία των παιδιών τους, αλλά και την δική τους.


ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.