Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Tροχαίο δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με ένα νεκρό και πέντε τραυματίες

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένος την ώρα που περίμενε σε στάση -παγίδα θανάτου του ΟΑΣΘ στο Ωραιόκαστρο.
Αυτοκίνητο ΙΧ έπεσε σε στάση του ΟΑΣΘ μπροστά στο σούπερ μάρκετ Βερόπουλος, στην οδό Θεσσαλονίκης στην κάθοδο του Ωραιοκάστρου .
Σύμφωνα με πληροφορίες δυο γυναίκες είναι βαριά τραυματισμένες .Δυο ανήλικες , μια 17χρονη φέρει κακώσεις και μια 11χρονη κακώσεις και ανοικτό κάταγμα, κάτω άκρου.
Όλοι οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομειο Παπαγεωργίου.

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα αυτοκίνητο παραβίασε τον απέναντι σηματοδότη και ανάγκασε τον οδηγό του ΙΧ να σύρει το αμάξι στο τοιχακι και να πέσει πάνω στην στάση, όπου καθόντουσαν ο νεκρός ηλικιωμένος και οι λοιποι τραυματίες.

Συνελήφθη ο δεύτερος οδηγός.

Ο δρόμος αυτος, για τον οποίον κατηγορούνται 22 άτομα , εξ' αυτών αιρετοί στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους δρόμος καρμανιόλα. Υποστηριζουν ότι δεν λειτουργούσαν τα φανάρια εδώ και μέρες.

 Πηγή   http://www.rthess.gr/


Οι πιθανές πορείες των δύο οχημάτων



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο σημείο της στάσης, υπάρχει ένα μεγάλο ανάχωμα, αποτέλεσμα της κακής ποιότητας του "μπαλώματος" του οδοστρώματος



Το σημείο του δυστυχήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.