Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Δημήτρης Μανωλόπουλος: Μια ζωή όλο νίκες


Δημήτρης Μανωλόπουλος: διάσημος οδηγός αγώνων, επιτυχημένος επιχειρηματίας, συνειδητοποιημένος πολίτης.
Όταν σχεδιάζαμε τις ΄΄Εκμαιεύσεις΄΄ στόχος μας δεν ήταν μόνο πρόσωπα τα οποία ασχολούνται με την πολιτική ή τα κοινά αλλά και γενικότερα προσωπικότητες της πόλης μας. Έτσι, ύστερα από τις πρώτες, ενδιαφέρουσες πιστεύουμε, συνεντεύξεις μας με τοπικούς πολιτικούς,  θέλαμε ένα πρόσωπο το οποίο να συγκεντρώνει διακρίσεις και αναγνωρισιμότητα σε πανελλαδικό επίπεδο και φυσικά να είναι συντοπίτης μας.
Αρκετές οι επιλογές, εμείς όμως προτιμήσαμε τον Δημήτρη Μανωλόπουλο. Διάσημος στον τομέα του, το αυτοκίνητο, επιφανής  επιχειρηματίας αλλά και συνειδητοποιημένος πολίτης. Ο Δημήτρης είναι πολυπρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου, ειδικός δημοσιογράφος σε θέματα αυτοκινήτου, με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, συγγραφέας βιβλίου για την οδική ασφάλεια, ομιλητής σε σεμινάρια αλλά και σε σχολεία.
Τι να πρωτοπεί κανείς. Έχει σαράντα και πλέον χρόνια συνεχή παρουσία σε αγώνες αυτοκινήτου με πλήθος τρόπαια, νίκες, βραβεία. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια, δίπλα του, βρίσκεται και ο γιος του Θωμάς.
Στην εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του αγωνίστηκε με πολλά αυτοκίνητα, θρυλικό όμως έμεινε το Renault 5 Turbo. Στο πέρασμά του ξεσήκωνε τους θεατές, με την ταχύτητά του, τον χαρακτηριστικό θόρυβο της εξάτμισης. Κινητήρας 350 ατίθασα άλογα!!! Ομολογκαρισμένο στο  Group B το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρει πολλές δάφνες.
Το ''θηριώδες'' Renault 5 TURBO του Δημήτρη Μανωλόπουλου
Εκτός από τα θέματα του αυτοκινήτου, με τον κ. Μανωλόπουλο συζητήσαμε και για την πόλη μας, το Ωραιόκαστρο. Οι απόψεις του θα διαπιστώσετε πως είναι αυστηρές αλλά ευθύβολες και απροκατάληπτες.
Μανωλόπουλος σε χαμηλές πτήσεις
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο του καφέ «El Ninio», το οποίο βρίσκεται πάνω από το δημοτικό κολυμβητήριο στο Κονταξοπούλειο. Εκεί, ταλαιπωρήσαμε λίγο το προσωπικό, το οποίο όμως πρόθυμα μας βοήθησε σε όλες τις διαρρυθμίσεις που κάναμε και τους ευχαριστούμε πολύ.
Δημήτρης και Θωμάς Μανωλόπουλος μοιράζονται την πρώτη θέση.
Καταλληλότερο χώρο για τη συζήτησή μας, κρίναμε αυτόν μπροστά από τα αμέτρητα βραβεία που κέρδισε ο κ. Μανωλόπουλος, δίπλα στην είσοδο του μαγαζιού.

Φώτα, κάμερα, πάμε…

Μέρος Α'


Μέρος Β'


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στιγμιότυπα από αγώνες.









Διαφημιστικό κλιπάκι της TOP-MAG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.