Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Μεταγραφές του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ  ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ .  Η  ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ  ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ  ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ .


Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ  ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ  ΒΕΡΓΗ  ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ .  Η ΒΕΡΓΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ  ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ .

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ  ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ  ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΚΑΝΤΟΥΡΗ ΣΟΥΛΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ  ΠΟΥ  ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ  , ΚΑΙ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΓΙΩΤΑ   ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΚΡΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ  ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.