Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

"Τα παιδιά μου περιμένουν στη στάση του ΟΑΣΘ(Ωραιοκάστρου) που σκοτώθηκε άνθρωπος-Κάποιος να αναλάβει την ευθύνη"

altΑναγνώστης του σελεο καταγγέλει ότι έχουν περάσει σχεδόν 10 μέρες από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στο δρόμο του Ωραιοκάστρου και ακόμα κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται έτσι ώστε να αποφευχθούν ανάλογα ατυχήματα στο μέλλον.
"Αγαπητό σάιτ επειδή η φωνή σου είναι δυνατή ενημερώνω για κάτι, επειδή στην χώρα μας όταν σβήνουν οι κάμερες και τα φώτα ΟΛΑ ξεχνιούνται. Θυμίζω ότι σε 10 μέρες ανοίγουν τα σχολεία και στην συγκεκριμένη στάση στο Ωραιόκαστρο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο θα κάθονται δεκάδες μαθητές. Έχουν ήδη περάσει 10 μέρες απο το τροχαίο. ΟΑΣΘ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους [για άλλα ατυχήματα στο ίδιο σημείο] και να βρουν ΑΜΜΕΣΑ λυση για το σοβαρό αυτό θέμα .
[ΧΘΕΣ Τα παιδιά μου περίμεναν στην συγκεκριμένη στάση. Αυτή είναι προειδοποίηση προς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ που ήδη ξέχασαν ότι πέθανε άνθρωπος εκεί. Αλλά, όπως φαίνεται έχουν κοντή μνήμη όπως όλοι οι ανευθυνο-υπεύθυνοι σε αυτή τη χώρα.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ΗΔΗ θα είχε λυθεί το θέμα και δεν θα γινόταν μπαλάκι ................]"


Πηγή:
Seleo.gr News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.