Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Γαβότσης Αστέριος: Ευχές για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια χρόνων στις αίθουσες διδασκαλίας. Τους εύχομαι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους μέσα από τις δυνατότητες, που τους προσφέρει η είσοδός τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Όσο για αυτούς που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, ας μην απογοητευτούν και με περισσότερη επιμονή να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Είμαι βέβαιος ότι με πίστη στον εαυτό τους, θα χαράξουν την δική τους πορεία, ακολουθώντας εξίσου ελπιδοφόρα μονοπάτια. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους, καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία σε ό,τι επιδιώκουν.

Γραφείο Τύπου του υπ. Δημάρχου Αστέριου Γαβότση Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.