Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

«Άρτος και θεάματα» στον πρώην δήμο Καλλιθέας, αλλά έργο μηδέν. Μεγάλο το βάρος που επωμίστηκε ο νέος δήμος Ωραιοκάστρου και θα πρέπει να φέρει σε πέρας η επόμενη διοίκηση.

Αναδημοσίευση

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 15-8-2013.

Σε προηγούμενο άρθρο μου, αναφέρθηκα αναλυτικά στα παράνομα «45άρια» που ο Σαραμάντος ανέθετε προς την Δημοτική Επιχείρηση Καλλιθέας (ΔΕΤΑΚ) και την απίστευτη σπατάλη 3.500.000 ευρώ κατά την πενταετία 2006-2010.
Παχυλοί μισθοί μοιράζονταν απλόχερα, τα ταξίδια στο εξωτερικό ήταν απαραίτητα όπως και τα πλούσια δείπνα αλλά και τα πυροτεχνήματα ήταν αναγκαία για να φτιάχνεται η κατάλληλη ατμόσφαιρα.
Η περιβόητη Δημοτική Επιχείρηση Καλλιθέας δεν πλήρωνε μόνο πρόεδρο, αντιπρόεδρο, εντεταλμένους συμβούλους, νομικό σύμβουλο, αλλά χρειαζόταν δημοσιολόγο (15.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ) και επικοινωνιολόγο (15.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ) για να προβάλουν το «μεγάλο» έργο της Επιχείρισης, το οποίο βέβαια δεν ήταν άλλο από τις εκατοντάδες ρουσφετολογικές συμβάσεις.
Όμως δεν τους έφτανε η μια δημοτική επιχείρηση, στήσανε και δεύτερη, τον ΔΑΟΚ, για τα αθλητικά, ο οποίος επίσης είχε αμοιβόμενο πρόεδρο (1.207 ευρώ)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.