Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αστέριος Γαβότσης: Να επανεξεταστεί το θέμα των αντικειμενικών τιμών στην περιοχή της Μυγδονίας


Να επανεξετάσει τις αντικειμενικές τιμές για την περιοχή της Μυγδονίας ζητά με έγγραφό του προς τον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης. Παράλληλα, ζητά από τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου να φέρει προς συζήτηση το εν λόγω θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Η ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα των αντικειμενικών τιμών οικοπέδων σε 457 περιοχές της χώρας προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Μυγδονίας, καθώς η τιμή του τετραγωνικού μέτρου στην περιοχή αγγίζει τα 100 ευρώ ενώ την ίδια ώρα η τιμή του τετραγωνικού μέτρου στην Καλλιθέα δεν ξεπερνά τα 23 ευρώ και στον όμορο δήμο Λαγκαδά τα 17 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
«Πρόκειται για μια κατάφωρη αδικία για τους κατοίκους της Μυγδονίας, οι οποίοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για το 2013» δήλωσε ο κ. Γαβότσης και συμπλήρωσε: «Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά όλων, έρχεται το υπουργείο Οικονομικών και ζητά από τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να χρυσοπληρώσουν τις περιουσίες τους. Ενώ, την ίδια ώρα, η διοίκηση του δήμου σφυρίζει αδιάφορα».  

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών

«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.