Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ωραιόκαστρο: Στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου ο Αστέριος Γαβότσης

Την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων στο δήμο Ωραιοκάστρου εκφράζει η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» και ο επικεφαλής της, Αστέριος Γαβότσης και ζητούν από τη δημοτική αρχή έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου.
Όπως αναφέρει ο κ. Γαβότσης «η αυτοδιοίκηση οδηγείται πια με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση». «Την ώρα που οι δήμοι όλης της χώρας δίνουν μάχη, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν έστω και στην καθημερινότητα των δημοτών, η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα συρρικνώνει και με τη βούλα το μοναδικό θεσμό που βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη», συμπληρώνει.
«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην εφαρμογή τέτοιων πρακτικών, που αποφασίζονται ερήμην της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων, που αγωνίζονται για τα αυτονόητα, αποτελούν κοινό αγώνα για όλους», καταλήγει ο κ. Γαβότσης.

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών 
               «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.