Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Θα έχουμε και άλλες… παύσεις και αργίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;

Το παραπάνω ερώτημα κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Β. Όλγας 198 με τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους μετά την έκπτωση του Ψωμιάδη να θεωρούν πως όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Έτσι μετά το δρόμο του Ωραιοκάστρου, επί διοικήσεων αδερφών Ψωμιάδη που αναμένεται να οδηγήσει στα… δικαστήρια στελέχη της διοίκησης και ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης έχει ανοικτά… μέτωπα!
Σύμφωνα με ανθρώπους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «ο κ. Θεοδωρίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη εξαιτίας υπόθεσης από την περίοδο που ήταν δήμαρχος Κρύας Βρύσης».
Ο ίδιος μιλώντας στην «Κ» εξηγεί πως «πρόκειται για υπόθεση του 2003 που αφορούσε την κατασκευή αποχέτευσης στην Κρύα Βρύση. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης μετά από την ολοκλήρωση της προανακριτικής εξέτασης της Εισαγγελίας Γιαννιτσών. Βέβαια, υπάρχει και η τελική Έκθεση του Οικονομικού Επιθεωρητή, την οποία δεν έλαβαν υπόψη οι εισαγγελικές αρχές των Γιαννιτσών».
Πηγή: karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.