Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Χ. ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ.: Οι Δήμαρχοι που σήμερα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα ,έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Καλώ τη Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου να καλέσει άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα που προέκυψε με τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και Αστυνομικούς

Το σάπιο πολιτικό δικομματικό σύστημα των μνημονιακών και συστημικών συμφερόντων και των δυνάμεων της ξένης κατοχής,αφού ΄'διέλυσε'' τα 3 βάθρα της Δημοκρατίας, που είναι το Κοινοβούλιο,ο Συνδικαλισμός και η Τοπική Αυτοδιοίκηση,εξετράπει από κάθε νομιμότητα μέ τις πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου,εκτελεί τα ΄΄συμβόλαια θανάτου'' των μνημονίων σε βάρος του χειμαζόμενου λαού. Ας καταλάβουν επί τέλους ότι,η συσσωρευμένη οργή για τις απολύσεις Δημοτικών υπαλλήλων-Αστυνομικών-Εκπαιδευτικών -1.700.000 ανέργων, πάνω από 3.000 αυτοκτονίες κ.λ.π.δημιουργούν εκρηκτικό κοκτέιλ με απρόβλεπτες κοινωνικές εκρήξεις.Είμαστε στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Δημοτικών Υπαλλήλων και εκπαιδευτικών εκφράζοντας ταυτόχρονα την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα τους. Οι Δήμαρχοι που σήμερα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα ,έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης ,γιατί ουσιαστικά οι περισσότεροι στήριζαν αυτό το σάπιο δικομματικό πολιτικό σύστημα. Καιρός είναι να στηρίξουν εμπράκτως τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους με ξεκάθαρες θέσεις για την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων και το συμφέρον των Δημοτών. Καλώ τη Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου να καλέσει άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα που προέκυψε με τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και Αστυνομικούς και να πάρει ξεκάθαρη θέση.Είναι ιστορική ανάγκη να δοθεί σύντομα ένα τέλος σ'αυτήν τηνκαθολική πορεία καταστροφής.    

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ 
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
 Δήμου Ωραιοκάστρου.                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.