Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Για την πλήρη ανικανότητα των στελεχών της διοίκησης του δήμου μίλησε και η Χριστίνα Αλίρη, επικεφαλής της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,στην συνέντευξη της στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής. Χαρακτηριστικά μιλάει για τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις που έρχονται στην οικονομική επιτροπή για έγκριση,για τα πολλά παράπονα που εκφράζουν οι δημότες για την καθαριότητα,ενώ η προστασία του περιβάλλοντος είναι ανύπαρκτη,με αποτέλεσμα μέσα στα ρέματα της περιοχής να πέφτουν παράνομα αποχετεύσεις.Για τα προβλήματα του νερού στην Μυγδονία, καθώς επίσης και της συγκοινωνίας που ταλαιπωρεί πολλές περιοχές του δήμου.
Ο Άγγελος Θεμελής,επικεφαλής της παράταξης ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,εντοπίζει τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχολική στέγη,την υποβάθμιση στην παιδεία και τον πολιτισμό,τα ανοιχτά ζητήματα στον τομέα της περίθαλψης,καταλήγοντας ότι ο δήμαρχος μεταφέρει το μπαλάκι στην κεντρική διοίκηση,αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να γίνει πιο διεκδικητικός.
Ταυτόχρονα με τους επικεφαλής των παρατάξεων,μιλήσανε και αρκετοί κάτοικοι του δήμου,που εκφράστηκαν και αυτοί με την σειρά τους με παράπονα για τους επικίνδυνους παιδότοπους που δεν καθαρίζονται ποτέ.για τα βουλωμένα φρεάτια,για την συγκοινωνία,και για προβλήματα που συναντάνε στην καθημερινότητα τους.

Ηλίας Καραγκουνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.