Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Επιβεβαιώνεται δια της διάψευσης, η απόσυρση Σαραμάντου από τις εκλογές στο δήμο Ωραιοκάστρου και το σχέδιο b

 Αναδημοσίευση απο oraiokastronet.gr
Μετά τις τελευταίες  δημοσκοπήσεις στις οποίες  κυριολεκτικά  «πατώνει», ο Σαραμάντος σκέφτεται σοβαρά και στα φωναχτά να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, όπως πρώτο είχε γράψει το oraiokastronet.gr.  «Δεν μας έχει πιάσει μανία και άγχος για να επιβάλλουμε τον εαυτό μας πάνω σε μία καρέκλα», δήλωσε ο Σαραμάντος σε τοπική εφημερίδα και επιβεβαίωσε παρά διέψευσε τις φήμες.
«Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής»
Σύμφωνα με τον Μπερνάρ Σω υπάρχουν δύο τραγωδίες στη ζωή. Μία είναι όταν δεν εκπληρώνονται οι επιθυμίες  μας και η άλλη όταν εκπληρώνονται. Ο Σαραμάντος φαίνεται να ζει τη δεύτερη τραγωδία της εκπλήρωσης της επιθυμίας του να γίνει δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Ήταν κοινή διαπίστωση  και το επιβεβαίωσε και η τελευταία δημοσκόπηση, ότι ο Σαραμάντος σαν δήμαρχος Ωραιοκάστρου δεν κατόρθωσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του διευρυμένου δήμου,  με αποτέλεσμα και τα αρνητικά ευρήματα της δημοσκόπησης για το πρόσωπο του και τη διοίκησή του. Με ένα ποσοστό της τάξης του  26% που του δίνει η δημοσκόπηση που αυτός παρήγγειλε,  καταλαβαίνει καλύτερα από όλους ο ίδιος ο Σαραμάντος ότι δεν έχει καμιά ελπίδα να ξαναβγεί δήμαρχος

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.