Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ωραιοκάστρου καταγγέλλει τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου για την μη χορήγηση άδειας, στην ομάδα δράσης πολιτών

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Ωραιοκάστρου καταγγέλλει  τη  διοίκηση  του Δήμου Ωραιοκάστρου για την μη χορήγηση άδειας στην ομάδα δράσης πολιτών «Αλληλεγγύη για όλους». 

Η Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ  δήμου Ωραιοκάστρου, καταγγέλλει  τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου για την άρνηση χορήγησης άδειας  του χώρου «ΑΛΩΝΙΑ», στην ομάδα δράσης των πολιτών «Αλληλεγγύη για όλους», για τη διάθεση προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς. Την καλεί δε  να σταθεί με ευθύνη απέναντι στους πολίτες και να  σκύψει  με σοβαρότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  Προειδοποιεί  τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, ότι αυταπατάται εάν  νομίζει ότι με  την άρνηση χορήγησης της σχετικής άδειας , θα ανακόψει τη δράση των πολιτών και θα αποτρέψει τις εκδηλώσεις τους.
Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται από τις μνημονιακές  πολιτικές   της τρικομματικής κυβέρνησης και ο κάθε πολίτης   βαδίζει τον  δικό του Γολγοθά του, πάει πολύ η διοίκηση του Δήμου  να βάζει  εμπόδια στις πρωτοβουλίες  που στοχεύουν στην αλληλεγγύη και  την αλληλοστήριξη των πολιτών.
Οι δράσεις για τη διάθεση των προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς  επιδιώκουν   την πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα. Είναι μία αντίσταση  στα καρτέλ και τις μεγάλες αλυσίδες που ελέγχουν την αγορά και  ταυτόχρονα στηρίζουν  τους παραγωγούς  ενισχύοντας  την προοπτική του πρωτογενή τομέα.
Η Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ωραιοκάστρου καλεί το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να βρεθούν στο πλευρό των πολιτών και όχι της τρικομματικής κυβέρνησης . Οι πολίτες με  την αντίσταση   και την αυτοοργάνωση τους, με την αλληλεγγύη  και την ανυπακοή τους,  θα ανατρέψουν   τις πολιτικές  που στοχεύουν στην  εξολόθρευσή τους  και με τον  αγώνα τους  για την επιβίωση θα αποτινάξουν το ζυγό  των μνημονίων και των κυβερνήσεων τους.


ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ   Τ.Ο Ωραιοκάστρου.  26/5/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.