Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Aσ. Γαβότσης: Δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και το θέμα της κατάργησης των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29.5.2013 
Αίτηση προς το δημοτικό συμβούλιο για να συμπεριληφθούν στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όποτε και αν γίνει αυτή, η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και η έκδοση σχετικού ψηφίσματος και η κατάργηση της διάταξης του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει την καταγγελία σύμβασης υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ κατέθεσε σήμερα το πρωί η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα».
Θεωρούμε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, σύμφωνα με το άρθρο 216 του Ν. 3463/2006, με το ερώτημα «Είστε υπέρ ή κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ», καθώς το νερό είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό.
Όσον αφορά στο δεύτερο θέμα, πιστεύουμε ότι η κατάργηση των Δημοτικών Επιχειρήσεων θα ανοίξει το δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων κοινωνικοπρονοιακών υπηρεσιών, που τώρα παρέχονται δωρεάν στους δημότες μας. Ενώ, παράλληλα θα χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας.  

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών               «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»


ΑΙΤΗΣΗ

του
ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ
Τηλ. 6944275756
ΠΡΟΣ
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου,
κα Δάφνη Δεληπάλα
Κοιν. Δήμαρχο Ωραιοκάστρου,
κ. Δημήτριο Σαραμάντο
και μέλη δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου

 

Θέμα :
Αίτηση του Αστέριου Γαβότση για θέματα δημοτικού συμβουλίου
Κα Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου παρακαλούμε κατά την προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου να συμπεριληφθούν στα θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
ΘΕΜΑ 1ο Τη λήψη απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο για διενέργεια δημοψηφίσματος όσον αφορά το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της Ε.Υ.Α.Θ.
ΘΕΜΑ 2ο : Την έκδοση ψηφίσματος για κατάργηση της διάταξης του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει την καταγγελία σύμβασης υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.
Όσον αφορά στο πρώτο θέμα θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη διενέργειας του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με το άρθρο 216 του Ν. 3463/2006, με το ερώτημα «Είστε υπέρ ή κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ», καθώς το νερό είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό.
Όσον αφορά στο δεύτερο θέμα, πιστεύουμε ότι η κατάργηση των Δημοτικών Επιχειρήσεων θα ανοίξει το δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων κοινωνικοπρονοιακών υπηρεσιών, που τώρα παρέχονται δωρεάν στους δημότες μας,  ενώ παράλληλα θα χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας. 
                                    
                                        Με εκτίμηση
                               ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ
                                 Δημοτικός Σύμβουλος και
                               Επικεφαλής της Παράταξης
                                 «Πολιτεία με Όραμα»
                
                                       Χ.ΤΕΡΖΗΣ
                         Δημοτικός Σύμβουλος παράταξης
                                 «Πολιτεία με Όραμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.